//Vedeți mesajul actorului Ahn Jae Hyun în care a povestit versiunea sa despre iminentul divorț cu actrița Goo Hye Sun

Vedeți mesajul actorului Ahn Jae Hyun în care a povestit versiunea sa despre iminentul divorț cu actrița Goo Hye Sun

Ahn Jae Hyun a simțit nevoia să povestească ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă și cum o împăcare cu soția nu mai este acum posibilă.

Ieri, 21 august 2019, actorul a postat pe contul său de Instagram un mesaj prin care a explicat tot scandalul în legătură cu iminentul divorț, din punctul său de vedere.Vedeți mesajul intregal mai jos:

„Sunt Ahn Jae Hyun. Îmi pare foarte rău că vă deranjez cu problemele mele personale. Am iubit-o pe Goo Hye Sun foarte mult și m-am căsătorit cu ea, respectând-o. Pentru că amândoi suntem persoane publice, am sperat sincer că vom putea rezolva această problemă în liniște. Așa că atunci când n-am confruntat brusc cu acel anunț neașteptat și publicarea de informații, am păstrat tăcerea și am îndurat totul în liniște. Totuși, faptul că adevărul a fost trunchiat și scos din context prin prezentarea de fragmente ale situației, a dus la rănirea persoanelor din jurul meu. După ce am fost calomniat că m-aș fi întâlnit cu alte femei atunci când eram în stare de ebrietate, nu mai pot păstra tăcerea și m-am decis să scriu acest mesaj.
În timpul acestor trei ani de căsnicie, care a început pentru că ne-am plăcut reciproc, au fost momente în care am fost fericiți, dar și momente în care am fost presat psihic. Deși am făcut amândoi eforturi pentru a ne îmbunătăți relația, nu a fost ușor să micșorăm distanța care s-a creat între noi. În final, pentru că nu am putut rezolva aceste diferende, am decis de comun acord să ne separăm și astfel, ea să poată trăi confortabil cu cele cinci animale de companie, iar eu am fost cel care s-a mutat din casă. Mai apoi, pe 30 iulie, după lungi discuții, eu și Goo Hye Sun am fost de acord să divorțăm.Am plătit întreaga sumă de bani din înțelegerea financiară de divorț, sumă pe care Goo Hye Sun personal a calculat-o și a hotărât-o. În această înțelegere financiară (cu plata eșalonată a sumei cerute de ea), a inclus chiar și taxa pentru munca ei zilnică pe care a făcut-o în casă, precum și donațiile pe care le-a făcut în timpul acțiunilor caritabile din timpul căsniciei noastre. Am fost total de acord cu tot ce a cerut. Totuși, motivul pentru care am fost de acord nu este faptul că din vina mea s-a destrămat căsnicia, ci pentru că am vrut să îmi ajut financiar soția pe care am iubit-o. Dar câteva zile mai târziu, Goo Hye Sun a declarat că suma pe care a cerut-o inițial nu este de ajuns și a cerut să devină ea proprietara casei în care am locuit împreună.
După aceasta, am înștiințat agenția noastră despre faptul că divorțăm și, pe 8 august, ne-am întâlnit cu directorul agenției care a discutat cu noi și a încercat să ne convingă să luăm în considerare momentul. Totuși, hotărârea mea de a divorța nu s-a schimbat.În noaptea de 9 august, Goo Hye Sun a mințit paznicul clădirii în care se află apartamentul în care locuiesc singur, spunându-i că și-a pierdut cheia și, după ce a primit cheia de rezervă, a intrat în apartamentul meu. Atunci, ea mi-a spus: „Aceasta nu este intrare prin efracție pentru că sunt soția ta” și a început să caute prin telefonul meu mobil și să facă înregistrări. Pentru că în acel moment dormeam, am fost extrem de șocat și înfricoșat de comportamentul ei.
În timp ce îmi citea mesajele de pe telefon, a văzut un mesaj primit de la directorul nostru după ce ne-am întâlnit cu el, prin care mă întreba despre un aspect care nu se potrivea ce ceea ce noi îi povestisem, Goo Hye Sun pretinzând că nu a cerut apartamentul nostru și îmi spunea că ea nu are niciun drept să devină unica proprietară și nici nu are niciun motiv să ceară asta, iar eu i-am răspuns. Nu am spus nimic rău despre ea. În acea noapte, m-am gândit că dacă ne vom continua mariajul, nu vom face decât să ne rănim mai mult unul pe celălalt și am devenit și mai sigur că vreau să obțin divorțul.Câteva zile mai târziu, Goo Hye Sun m-a contactat ca să îmi spună că dorește să divorțăm imediat. A angajat un avocat și mi-a trimis înțelegerea de divorț și o declarație de presă, spunându-mi să îmi iau un avocat, pentru că intenționează să înainteze actele de divorț la tribunal pe 28 august.
Pentru că mi-a mai cerut bani în plus, a trebuit să obțin un împrumut și să îmi vând locuința și nu am avut altă opțiune decât să îmi informez agenția despre întreaga situație. Am făcut asta, nu pentru a implica și agenția în problemele noastre personale, ci pentru că sunt actor al acestei agenții, trebuie să îi înștiințez despre ce s-ar putea întâmpla pe viitor.
După ce ne-am căsătorit, timp de un an și patru luni, am primit tratament medical psihiatric și în prezent iau medicamente antidepresive. Pe timpul căsniciei noastre, mi-am făcut pe deplin datoria soț și nu am făcut nimic de care să îmi fie rușine.Am văzut că Goo Hye Sun vrea să rămână căsătorită. După ce am văzut că a rănit pe alții distorsionând ceea ce am hotărât împreună după lungi conversații și văzând că distorsionează în continuare adevărul prin vorbele ei, nu pot decât să mă gândesc, mai mult acum decât înainte, că nu mai pot continua această căsnicie.

Îmi pare extrem, extrem de rău pentru agenția noastră, care este afectată din cauza problemelor noastre personale; pentru staff-ul dramei „My Ugly Duckling”, care este afectată în ziua în care este difuzată drama, și pentru cei din echipa dramei în care joc. Îmi este rușine și nu vreau nimic mai mult decât să îmi cer scuze. Îmi pare rău pentru soția mea, care suferă emoțional și a ajuns la un astfel de comportament. Dar e dificil pentru mine să înțeleg ceea ce face. Din moment ce toate acestea s-au întâmplat din cauză că nu am putut avea grijă de propriile mele probleme în privat, îmi cer sincer scuze. Îmi pare rău.”
Sursa: soompi.com