//Vedeți mesajul disperat al lui Yongjae, membrul trupei GOT7, prin care le cere fanilor sasaengs (fanii agresivi) să nu-l mai hărțuiască

Vedeți mesajul disperat al lui Yongjae, membrul trupei GOT7, prin care le cere fanilor sasaengs (fanii agresivi) să nu-l mai hărțuiască

Youngjae îi avertizează pe fani să înceteze hărțuiala.

Astăzi, 10 decembrie 2019, membrul trupei GOT7 a postat un mesaj adresat fanilor agresivi și hărțuitori (sasaengs) prin care le cere să nu îl mai hărțuiască.El a scris: „Vă rog, indiferent că sunteți coreeni sau străini, vă rog să nu mă mai sunați. Dacă nu vreți să mă vedeți că o iau razna, vă rog să nu mă mai sunați la orice oră din zi și din noapte. Nu pot dormi pentru înnebunesc. Vă faceți griji? Mă sunați și îmi trimiteți mesaje pentru că vă faceți griji pentru mine? Acestea mă stresează și mai mult, așa că opriți-va”.

Aceasta nu este prima dată când Youngjae își avertizează fanii să nu-l mai hărțuiască. Și în anul 2018, i-a rugat să se oprească din a-i mai trimite mesaje. Dar sasaeng au continuat să îi trimită mesaje prin intermediul contului de Instagram și Kakao Talk. Atunci, Youngjae le-a scris: „Vorbele mele nu înseamnă nimic pentru voi?”

Fanii adevărați, însă, i-au trimis mesaje de susținere, sperând că acești sasaengs se vor opri. Există o mare diferență între fanii adevărați și sasaengs.

Sperăm că aceștia din urmă vor înțelege într-un final câtă suferință le produc idolilor lor și se vor opri din aceste acțiuni de hărțuire permanentă.
Sursa: koreaboo.com