//Vedeți mesajul emoționant al lui Taeyeon după trecerea în neființă a tatălui său

Vedeți mesajul emoționant al lui Taeyeon după trecerea în neființă a tatălui său

Pentru Taeyeon, fosta membră a trupei Girls’ Generation, ziua de 9 martie ar fi trebuit să fie una fericită, întrucât este ziua ei de naștere și pregătise un dar special pentru fanii cu acestă ocazie, lansarea unei noi piese intitulate „Happy”.

Din păcate, această fericire a fost spulberată de moartea subită a tatălui său, în urma unui infarct.Astăzi, 13 martie 2020, Taeyeon a postat un mesaj pe contul ei de Instagram în care a vorbit despre regretatul său tată și le-a mulțumit tuturor pentru susținere în acestă perioadă grea a vieții ei.
„Doresc să-mi exprim recunoștința mea deplină tuturor celor care mi-au transmis urări de La mulți ani și de consolare, pe 9 martie 2020. Numeroși oameni au venit către mine, m-au îmbrățișat cu căldură și m-au consolat. Voi ține această dragoste profundă și aceste consolări pline de căldură în sufletul meu și voi continua să trăiesc bine. Tuturor celor care au venit la mine imediat și celor care mi-au transmis sinceritatea lor de departe… le cer să înțeleagă că nu am putut ajunge la fiecare persoană căreia îi sunt recunoscătoare pentru a le mulțumi.
Pentru mine și familia mea, ziua de 9 martie va fi o zi pe care nu o vom putea uita niciodată. Tatăl meu a fost cu mine chiar din prima zi în care am făcut primii pași în muzică la o vârstă fragedă. El pornea motorul mașinii chiar înainte de a mă urca eu și era întotdeauna în mișcare pentru fiica lui. Chiar și acum sunt sigură că este în mișcare, cu un pas înainte, pentru noi toți. Cred că se uită de acolo de sus, dintr-un loc bun, la noi și ne veghează.
În final, vreau să mulțumesc fiecăruia dintre voi care și-a arătat îngrijorarea pentru mine și pentru tata!
Eu, Taeyeon, vă iubesc foarte mult.”

 

View this post on Instagram

 

2020년 3월 9일 저에게 많은 축하와 위로를 해주신 모든 분들께 깊은 감사의 인사를 전하고 싶습니다. 숫자로 가늠할 수 없을 만큼의 많은 분들이 저에게 닿았고 저를 따뜻하게 안아주시고 토닥여 주셨어요. 저는 깊은 사랑과 따뜻한 위로를 안은 채 앞으로도 잘 살아가겠습니다. 먼 걸음 한 번에 달려와주신 분들, 그리고 멀리서도 정성껏 진심으로 마음 전해주신 분들.. 감사한 분들께 일일이 다 찾아뵙고 인사드리지 못하는 점 깊은 양해부탁드려요. 저를 비롯한 우리 가족들에게 3월 9일은 정말 잊지 못할 날이 될 것 같습니다. 저희 아빠는 제가 어렸을 적 음악을 시작한 첫 날 부터 함께 해 주셨어요. 먼저 나서서 차에 시동을 걸어놓으시고 딸을 위해 그렇게 움직이셨어요. 지금도 어디선가 우리 모두를 위해 먼저 움직이고 계실 거예요. 좋은 곳에서 내려다 보시며 우리를 지켜주고 계실거라 믿어요. 마지막으로 함께 걱정해주시고 최선을 다 해 주신 모든 분들께 감사드리고 아빠! 저 태연이가 정말 많이 사랑해요👨‍👧💜

A post shared by TaeYeon (@taeyeon_ss) onSursa: soompi.com   

TAGS: