//Vedeți noile detalii despre distribuția dramei „Hotel Del Luna”, după înlocuirea actorului Choi Tae Joon

Vedeți noile detalii despre distribuția dramei „Hotel Del Luna”, după înlocuirea actorului Choi Tae Joon

Pe 9 aprilie a.c., echipa de producție a viitoarei drame „Hotel Del Luna” a dat noi detalii despre actorii care vor juca.

Deja este cunoscut faptul că în rolurile principale îi vom regăsi pe îndrăgita cantautoare (și actriță) IU, alături de tânărul actor Yeo Jin Goo.Într-unul din rolurile secundare ar fi trebuit să joace actorul Choi Tae Joon, însă acesta a refuzat oferta, iar rolul său i-a fost oferit lui Lee Do Hyun.

În afară de aceștia, au confirmat participarea deja actorii Jung Dong Hwan, Shin Jung Geun, Bae Hae Sun, P.O, Lee Tae Sun, Seo Yi Sook, Kang Hong Suk, Kang Mina și Cho Hyun Chul, dar încă nu se cunosc detaliile despre rolurile pe care le vor interpreta aceștia.

Se știe, însă, că Lee Do Hyun va interpreta personajul Joo Seong, care este șeful administrației hotelului.

Deși agenția actorului Choi Tae Joon a motivat refuzul ofertei pentru acest rol din cauza disputei pe care au avut-o privitoare la personajul său din dramă, există speculații că acest lucru s-a datorat prieteniei pe care Choi Tae Joon o are cu  Jung Joon Young, care în acest moment este deja arestat, fiind acuzat de filmări și distribuie de materiale ilegale.

Premiera acestei drame este stabilită pentru cea de-a doua jumătate a acestui an.
Sursa: hancinema.net