//Vedeți răspunsul agenției actorului Won Bin la zvonurile legate despre retragerea sa din actorie

Vedeți răspunsul agenției actorului Won Bin la zvonurile legate despre retragerea sa din actorie

În media sud-coreeană a apărut zvonul că Won Bin se retrage din actorie și va rămâne doar model.

Toate aceste zvonuri au apărut în urma noului pictorial al frumosului actor și model, în care apare îmbrăcat în hainele unui brand pentru ținute de golf.Firma respectivă a cerut presei ca atunci când face referire la Won Bin să nu i se mai spună actor, ci model. Un reprezentant al brandului de golf a declarat: „Am dori sa vă cerem respectuos ceva. Ne pare rău, dar vă rog să vă abțineți a mai folosi cuvântul „actor” în articolele dvoastră. Această cerere vine din partea agenției lui Won Bin.”

Având în vedere că Won Bin nu a mai jucat în niciun film sau dramă din anul 2010, ultimul proiect al său fiind filmul „Man From Nowhere” („Omul de Nicăieri”), multă lume a speculat că acest lucru nu înseamnă decât retragerea lui din actorie.

În ultimii 9 ani, Won Bin a lucrat doar ca model, fiind imaginea multor branduri importante.Imediat, însă, agenția sa a clarificat această doleanță a acelui brand pentru golf, negând faptul că Won Bin ar intenționa să se retragă din această industrie: „Am verificat noile informații apărute și putem înțelege cum a apărut această confuzie. Credem că el a cerut să se facă referire la el mai degrabă ca model decât ca actor, pentru un efect promoțional mai bun din perspectiva brandului. Reprezentantul acelei firme a pretins că noi am cerut să nu i se mai spună actor, dar cred că au greșit atunci când s-au exprimat. Noi nu am spus niciodată asta. Ne-am întrebat cu toții ce se petrece. Titlul de model sau de actor nu e la libera alegere a jurnaliștilor? El a fost aproape forțat să se retragă. Aceasta este prima dată când ne confruntăm cu o astfel de situație, așa că suntem de-a dreptul șocați. Nu putem decât râde de această situație.  Cerem tuturor să nu înțeleagă greșit. Won Bin vă va saluta pe toți cu un nou bun proiect.”, a comunicat agenția lui Won Bin.
Sursa: koreaboo.com

TAGS: