//Vedeți reacția sinceră a actriței Seo Ye Ji când a întâlnit niște fani pe stradă

Vedeți reacția sinceră a actriței Seo Ye Ji când a întâlnit niște fani pe stradă

Clipul în care Seo Ye Ji a avut o reacție extrem de sinceră și de frumoasă atunci când a dat peste niște fani pe stradă a devenit viral.

Se pare că actrița își iubește fanii la fel de mult pe cât o iubesc și ei.
Recent, în mediul online, a circulat o înregistrare video făcută de un fan, atunci când s-a întâlnit întâmplător cu aceasta pe stradă. După cum se vede în clip, actrița mergea la filmările programate, iar unul dintre fani i-a cerut un autograf pe stradă. Ea a zâmbit extrem de fericită și i-a acordat răbdătoare autograful, făcându-le apoi cu mâna la plecare.

Văzând această înregistrare, fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa ei, întrucât, în ciuda popularității sale, întotdeauna este foarte drăguță și răbdătoare cu cei care o iubesc și o admiră.
Seo Ye Ji filmează în prezent la drama „It’s Okay Not to Be Okay”, în care joacă alături de actorul Kim Soo Hyun și este încă în curs de difuzare, iar succesul acestei drame, talentul și compatibilitatea celor doi actori a făcut ca popularitatea actriței Seo Ye Ji să crească deosebit de mult în ultima vreme.
Sursa: kstarlive.com

TAGS: