//Vedeți top 5 cele mai scumpe videoclipuri K-Pop de până acum

Vedeți top 5 cele mai scumpe videoclipuri K-Pop de până acum

Cu siguranță că un videoclip de calitate costă, iar în industria K-Pop nu există rabat pe acest subiect.

Aproape fiecare MV a pieselor K-Pop sunt de o calitate fenomenală, iar oamenii implicați în acest proces de creație fac o treabă cu adevărat uimitoare.Fanii K-Pop din întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură fiecare videoclip a trupei lor preferate care trebuie să apară iar recordurile de vizualizări depășesc zi de zi toate așteptările.
Bineînțeles că această calitate vine cu niște costuri de producție care, în funcție de concept, de efecte speciale, costume sau locații, pot ajunge la sume uriașe.

În muzica K-Pop, există totuși câteva videoclipuri a căror costuri întrec orice imaginație, fiind exagerat de scumpe.

Vedeți mai jos cinci din cele mai scumpe videoclipuri care s-au realizat până acum:

„Devil” a trupei Super Junior – 300.000 de dolari

MV-ul piesei „Devil” a trupei Super Junior pare mai mult un film de acțiune, el costând în jur de 300.000 de dolari. Există numeroase scene de acțiune care au costat mult dar, din fericire, bugetul alocat de companie a fost suficient de mare încât să acopere toate aceste cheltuieli, rezultând astfel o producție uimitoare.

„Come Back Home” a trupei 2NE1 – 500.000 de dolari

Videoclipul „Come Back Home” a trupei feminine 2NE1 este o capodoperă a efectelor speciale, cu un concept futurist. Costul de producție a fost unul extrem de mare datorită graficii digitale deosebite utilizate în MV.„One Shot” a trupei B.A.P. – 900.000 de dolari

MV-ul piesei „One Shot” a trupei B.A.P. este considerat unul din cele mai bune videoclipuri din toate timpurile, după părerea fanilor. Acesta conține scene și imagini cu adevărat dramatice, iar locațiile în care s-au realizat filmările au fost unele din cele mai scumpe. De aceea nu e de mirare că întregul cost de producție a fost de 900.000 de dolari.

„Destiny” a trupei INFINITE – 900.000 de dolari

Piesa „Destiny” are două versiuni de videoclip, A și B. În versiunea A, membrii trupei au filmat lângă niște avioane uriașe, care, probabil, a ridicat enorm costul de producție a video-ului.

„Cry Cry” și „Lovey Dovey” a trupei T-ara (1 milion de dolari)

Videoclipurile „Cry Cry” și „Lovey Dovey” a trupei T-ara sunt cele mai scumpe videoclipuri din industria K-Pop, fiecare din acestea costând în jur de 1 milion de dolari.
MV-ul piesei „Cry Cry” este și cel mai lung din istoria K-Pop, fiind filmat într-un adevărat stil al unei drame.
Sursa: kstarlive.com