//Vedeți topul celor mai buni actori de film din 2018, în preferințele sud-coreenilor

Vedeți topul celor mai buni actori de film din 2018, în preferințele sud-coreenilor

În luna noiembrie a.c., Gallup Korea a început un sondaj de opinie cu privire la cel mai uimitor actor de film din acest an, sondaj la care au participat 1.700 de persoane din Coreea de Sud, bărbați și femei, cu vârste mai mari de 13 ani, rezultatele fiind dezvăluite astăzi, 13 decembrie.

Cel mai bun actor din anul 2018 a fost ales Ma Dong Seok, cu un procent de 19,9 din numărul total de voturi.

Ma Dong Seok a ajuns în Top 10 în preferințele sud-coreenilor în anul 2016, iar în decurs de doi ani a reușit să ajungă în vârful clasamentului. El a câștigat simpatia publicului prin interpretările din filmul de mare succes „Along with the Gods: The Last 49 Days”, el mai apărând anul acesta în alte patru filme:  „Champion”, „SOUL-MATE”, „Neighbors” și „Unstoppable”.Locul doi în preferințele publicului sud-coreean este ocupat de actorul Ha Jung Woo, acesta jucând și el, alături de Ma Dong Seok, în filmul „Along with the Gods: The Last 49 Days”. El a fost în primele cinci locuri timp de 7 ani consecutiv, încă din 2012.

 

Marele actor cu recunoaștere internațională, Lee Byung Hun, se situează pe locul 3. La începutul acestui an, actorul a interpretat rolul unui fost boxeur, în filmul „Keys to the Heart”.

Deși nu a apărut în niciun film lansat anul acesta, actorul Song Kang Ho a rămas în inimile publicului, el situându-se pe locul 4. Pe 19 decembrie, va fi lansat noul său film, „The Drug King”, în care joacă alături de Jo Jung Sung.

Pe locul 5 s-a clasat Ju Ji Hoon, care a muncit mult în acest an, și el jucând în filmul „Along with the Gods: The Last 49 Days”, dar și în filmele „The Spy Gone North” (unde a interpretat rolul unui agent secret nord-coreean) și „Dark Figure of Crime” (unde a interpretat rolul unui psihopat, criminal în serie).
Vedeți mai jos restul clasamentului:

Locul 6 – Yoo Hae Jin

Locul 7 – Jung Woo Sung

Locul 8 – Hwang Jung Min

Locul 9 – Jo In Sung

Locul 10 – Cha Tae Hyun
Sursa: kbsworld.kbs.co.kr

TAGS: