//Vedeți ultimul comunicat de presă al agenției actorilor Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun

Vedeți ultimul comunicat de presă al agenției actorilor Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun

HB Entertainment a anunțat că se va îndrepta legal împotriva celor care îi defăimează pe actorii Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun.

În lumina ultimelor știri cu privire la iminentul divorț dintre actorii Goo Hye Sun și Ahn Jae Hyun, agenția celor doi, HB Entertainment, a anunțat că vor acționa în instanță pe cei care vor posta comentarii malițioase, calomnii sau vor lansa zvonuri false în legătură cu cei doi actori.Vedeți mai jos comunicatul de presă al agenției:

„Bună ziua, suntem HB Entertainment.
Recent, am primit o solicitare din partea celor doi actori pentru a discuta detaliile lor prsonale și să le dăm un sfat pentru a ajunge mai ușor la o concluzie în legătură cu divorțul lor.
Totuși, acele discuții au fost extrem de personale și nu a fost ușor să le dăm sfaturi, din cauză că au puncte de vedere diferite. Mai mult decât oricine altcineva, noi nu dorim ca ei să se despartă.
Ne pare rău că am ajuns la concluzia că inimile și ceea ce gândesc cei doi actori sunt în linii paralele. Din fericire pentru ceilalți, ei conlucrează împreună cât de mult pot și încearcă să nu îi deranjeze pe ceilalți. Noi credem că rolul agenției este de a încerca să îi ajutăm să revină la un stil de viață normal și să își rezolve problemele dintre ei, așa că încercăm să avem grijă la răspunsurile pe care le oferim la diverse probleme. Și chiar acum, noi credem că cei doi țin unul la celălalt, dar cu trecerea timpului, e greu de tolerat lucrurile care sunt neadevărate.
Noi credem că ceea ce nu este adevărat trebuie oprit a fi publicat. E dificil pentru noi să reprezentăm punctul de vedere al fiecăruia dintre actori, pentru că este vorba despre doi oameni. Totuși, din ceea ce știm până acum, noi am dat declarații doar în legătură cu ceea ce s-a întâmplat și așa vom continua să facem.
În prezent, zvonuri nejustificate, informații false și calomnii despre actori și despre directorul companiei au început să se răspândească pe rețelele de socializare și pe diverse site-uri. Vom întreprinde acțiuni legale împotriva celor care fac astfel de comentarii și nu va exista niciun fel de înțelegere.”
Sursa: koreaboo.com