//Wooyoung (2PM) a înnoit contractul cu JYP Entertainment

Wooyoung (2PM) a înnoit contractul cu JYP Entertainment

Membrul trupei 2PM, Wooyoung, a împărtășit tuturor faptul că a înnoit contractul cu agenția sa, JYP Entertainment.

Toți membrii trupei 2PM au semnat, în anul 2015, un contract valabil 3 ani cu această companie, dar acest contract ia sfârșit luna aceasta.
În timpul unui interviu acordat cu ocazia comeback-ului trupei, Wooyoung a fost întrebat despre contractul cu agenția lor, iar acesta a declarat: „Am resemnat. Cu toate că ceilalți membri s-ar putea să aibă fiecare propriile circumstanțe, eu am ales să înnoiesc contractul”.
„Ceilalți membri s-ar putea să aibă propriile gânduri, dar nu cred că asta va produce vreo problemă trupei 2PM. Ne-am hotărât să nu punem presiune unii pe alții vis-a-vis de această chestiune”.

El a mai adăugat: „Bineînțeles, lucrurile ar fi în ordine dacă am rămâne toți la JYP. Dar, este prioritar binele fiecăruia dintre noi. Cred că e corect să să ne respectăm pe noi înșine. Respectul față de noi însuși este alegerea corectă pentru 2PM, cred. Noi am promis că, indiferent unde vom merge în viitor, vom proteja trupa 2PM”.Față de această expirare a contractelor membrilor trupei 2PM, un reprezentant al agenției JYP a declarat: „Din contractul trupei 2PM încă a mai rămas ceva timp. Taecyeon este în prezent în armată iar ceilalți membri sunt ocupați cu activitățile lor ca actori și cântăreți, ambii sunt în Coreea, așa că acum suntem în plin proces de consultare și negocieri pentru reînnoirea contractelor”.
Astăzi, 15 ianuarie a.c., Wooyoung a avut un comeback cu cel de-al doilea lui mini album, „Don’t Cry”.
El a mai declarat că are în plan să se înroleze în armată în cea de-a doua jumătate a acestui an.
Sursa: soompi.com

TAGS: