//Yang Hyun Suk, fondatorul și directorul executiv al agenției YG Entertainment se retrage din companie

Yang Hyun Suk, fondatorul și directorul executiv al agenției YG Entertainment se retrage din companie

Astăzi, 14 iunie 2019, Yang Hyun Suk, cel care a pus bazele companiei YG Entertainment în anul 1996 a publicat o declarație oficială în legătură cu numeroasele controverse care este implicată agenția sa în ultima vreme.

După ce a negat toate acuzațiile care sunt vehiculate în media, el a anunțat că intenționează să se retragă din poziția pe care o ocupă la YG Entertainment, adică de director executiv.Yang Hyun Suk a spus: „Îmi cer scuze fanilor care iubesc YG și celebritățile agenției noastre. Îmi pare sincer rău față de toți angajații noștri care și-au continuat munca fără să spună nimic, în ciuda tuturor criticilor.
Am tolerat cu răbdare cuvintele despre situația actuală, care sunt prea rușinoase și umilitoare ca să le mai pot menționa, deoarece au fost spuse la întâmplare, ca și cum ar fi fost adevărate. Totuși, e mult prea greu acum. Cred că nu se mai poate prelungi situația de la YG, unde celebritățile agenției noastre și fanii sunt lezați din cauza mea.
Timp de 23 de ani, adică jumătate din viața mea, am dedicat totul pentru a dezvolta YG. Totuși, voi renunța la toate pozițiile pe care le dețin la YG începând de astăzi. Sper sincer că celebritățile agenției YG, pe care le iubesc, și fanii care îi iubesc nu vor mai avea de suferit din cauza mea. În acest moment, există mulți experți la YG mult mai capabili și pricepuți decât mine. Cred că retragerea mea va fi o bună oportunitate pentru a-și demonstra abilitățile. Dorința mea sinceră este ca YG să se stabilizeze cât mai repede posibil.
În ultimul rând, cred că adevărul din spatele articolelor din media și a zvonurilor malițioase vor fi scos la lumină prin intermediul anchetelor. Vă mulțumesc.”

Din cauza numeroaselor scandaluri i după plecarea lui B.I. din trupa iKON, prețul acțiunilor companiei YG Entertainment a scăzut vertiginos, ajungând la cel mai jos nivel pe care l-a avut vreodata de la înființare și până acum.
Sursa: soompi.com; kstarlive.com