//Yesung din trupa Super Junior – „întruchiparea ghinionului”

Yesung din trupa Super Junior – „întruchiparea ghinionului”

Invitat la emisiunea „Radio Star” pe 24 mai, Yesung a explicat de ce se consideră cel mai ghinionist membru al trupei Super Junior.La început a declarat că în ultimele promovări ale trupei el a avut un rol secundar: „Erau momente când alți membri ai trupei erau filmați în timp ce cântam partea mea de melodie. Nici măcar nu am apărut în videoclipul pentru primul nostru album.”

„Eu și Shindong am avut, întotdeauna, un rol secund în trupă dar, la un moment dat, am început să mă obișnuiesc cu această situație”, a mai spus el.

„Am plecat în armată într-un moment nepotrivit. În comparație cu banii câștigați de către trupă în 8 ani, în cei 2 ani cât eu mi-am satisfăcut stagiul militar, ei au câștigat mult mai mulți.”

În acel moment, colegul său din Super Junior,Kyuhyun, care este și moderatorul emisiunii, l-a numit „întruchiparea ghinionului”, spunând că, tot în perioada cât Yesung a lipsit din trupă, Super Junior au devenit celebri în Japonia.

„Nu am fost prezent la turneul lor din Japonia. Acum m-am întors dar sunt alți membri ai trupei plecați în armată. Noi nu am mai fost capabili să susținem un concert de 5 ani”, a mai spus supărat Yesung.

Sursa: soompi.com