//YG confirmă lansarea unui nou single al trupei BLACKPINK, în colaborare cu Selena Gomez

YG confirmă lansarea unui nou single al trupei BLACKPINK, în colaborare cu Selena Gomez

În ultima vreme, jurnaliștii și fanii au bănuit că noul artist cu care vor colabora fetele de la BLACKPINK ar fi Selena Gomez, iar acum aceste speculații se confirmă.

Astăzi, 12 august 2020, YG Entertainment a făcut public posterul noului single al trupei și a confirmat oficial colaborarea dintre acestea și artista americană Selena Gomez pentru noul album al trupei.
Selena Gomez și-a câștigat notorietatea înainte de a deveni cântăreață, datorită rolurilor din serialele de pe canalul pentru copii Disney Channel. În anul 2017, artista a vândut peste 7 milioane de albume și 22 de milioane de single-uri în întreaga lume.

Agenția trupei BLACKPINK a declarat: „Artistele, care sunt fane reciproce de mult timp, au reușit în sfârșit să-și împlinească visul prin această colaborare. BLACKPINK mulțumește Selenei pentru participarea la acest album și sunt nerăbdătoare să împărtășească aceste noi piese fanilor”.

Fanii nu pot anticipa ce fel de muzică vor scoate aceste artiste, de aceea numără cu nerăbdare zilele până la data lansării oficiale.

Acest nou single va fi lansat pe data de 28 august a.c., la ora 13,00 KST (ora Coreei de Sud).Sursa: koreaboo.com

TAGS: