//YG Entertainment neagă acuzațiile aduse lui Seungri (BigBang), cum că ar fi oferit prostituate afaceriștilor străini

YG Entertainment neagă acuzațiile aduse lui Seungri (BigBang), cum că ar fi oferit prostituate afaceriștilor străini

Astăzi, 26 februarie a.c., canalul de știri SBS funE a lansat știrea că ei au găsit dovezi care arată că membrul trupei BigBang, Seungri, folosește cluburi din cartierul de lux al Seul-ului, Gangnam, ca locuri în care face lobby pentru investitori și oferă acestora favoruri sexuale ale prostituatelor ca mită.

SBS funE au spus: „Noi am obținut conversații de pe KakaoTalk (platformă de mesagerie din Coreea de Sud) dintre Seungri, cântărețul C, Yoo, care reprezentantul companiei Yuri Holdings (companie de investiții întemeiată de Seungri) și un angajat Kim”.Seungri a pus bazele companiei Yuri Holdings în martie 2016 și operează numeroase afaceri în domeniul alimentar și de divertisment. La sfârșitul anului 2015, Seungri a fost contactat de numeroși investitori străini care doreau să investească în afacerile lui.

Conform mesajelor dezvăluite de SBS funE, pe 6 decembrie 2015. La ora 23,38 KST (ora Coreei de Sud), Seungri i-a spus angajatului Kim „să pregătească un loc în Club Arena și să cheme fetele” pentru un investitor străin. Clubul Arena este localizat în Districtul Gangnam.

Ca răspuns la textul trimis de Seungri, angajatul Kim a scris: „Două locuri în zona principală cu gărzi… vom avea mare grijă de ei”.

Apoi, Seungri a scris: „Dar fetele? Din cele care dau bine”; Kim a replicat: „Le-am sunat, dar nu știu dacă vor da bine. Am chemat una ieftina mai întâi” iar Seungri a conchis: „În orice caz, să faci o treabă bună”.

Patruzeci de minute mai târziu, reprezentantul Yoo (al companiei Yuri Holdings) a scris următorul mesaj: „Pregătesc prostituatele chiar acum, așa că, atunci când vin două prostituate, tu (angajatul Kim) să le preiei și să te asiguri că ajung în camera de hotel în siguranță”, mesaj la care angajatul Kim a răspuns: „Da. Le trimit la doi (în camerele lor)”.

SBS funE nu au putut confirma și dacă aceste favoruri sexuale promise s-au și concretizat. Investitorul străin B, care este o femeie, s-a întors în Coreea în aprilie 2016 pentru a participa la prima întâlnire a acționarilor Yuri Holdings.După aceste dezvăluiri, câteva ore mai târziu, agenția YG Entertainment a lansat un comunicat oficial legat de aceste acuzații:

„Bună ziua.

Suntem YG Entertainment. Aceasta este declarația noastră cu privire la articolul despre Seungri. După ce am verificat informația chiar cu artistul însuși, textele mesajelor au fost fabricate și nu sunt reale. În plus, așa cum facem întotdeauna, vă anunțăm că vom lua măsuri legale împotriva proliferării și producerea de zvonuri și știri false”.

După apariția acestui scandal, atât acțiunile de la bursă ale companiei YG Entertainment, cât și cele ale Yuri Holdings au scăzut destul de mult.
Sursa: soompi.com