//Yonghwa (CNBLUE) a fost dat afară de la Kyunghee University, profesorul concediat

Yonghwa (CNBLUE) a fost dat afară de la Kyunghee University, profesorul concediat

Kyunghee University a retras admiterea la doctorat a membrului trupei CNBLUE, Yonghwa, în urma scandalului iscat zilele trecute.

Rețeaua de știri MBN News a anunțat : „Kyunghee University a anulat înscrierea lui Jung Yonghwa, în jurul căruia s-a iscat o controversă privind admiterea acestuia la programul de doctorat în mod preferențial”.

Kyunghee University Seul Coreea de Sud

Profesorul care s-a ocupat de dosarul idolului K-Pop și de interviul acestuia pentru admiterea la Departamentul de Arte și Design  din ianuarie 2017, a fost concediat. În urma investigațiilor făcute de Poliție, s-ar părea că el a fost implicat în falsificare a documentelor oficiale.De asemenea, universitatea a anunțat că vor face o investigație amănunțită și în procesul de admitere preferențială  a cântărețului Seo Kyung Man.

Un grup de 10 oficialități, inclusiv vice-cancelarul Ministerului Afacerilor Externe și Comerțului, decanul și directorul universității au discutat despre consecințele acestui scandal și măsurile care se impun privitoare la această controversă.
Sursa: koreaboo.com

Vedeți și: 

Scandal de proporții în care este implicat Yonghwa (CNBLUE)