//Yoo Seung Ho răspunde la comentariile fanilor despre modul cum arată în noua sa dramă „Memorist”

Yoo Seung Ho răspunde la comentariile fanilor despre modul cum arată în noua sa dramă „Memorist”

Yoo Seung Ho a atras atenția fanilor în ceea ce privește modul în care arată acum.

De la premiera acestei drame, din 11 martie 2020, numeroși telespectatori au postat comentarii referitoare la faptul că actorul s-a mai îngrășat și „a făcut fălcuțe”.Prin intermediul contului său de Instagram, actorul a explicat: „Am luat în greutate intenționat, pentru că interpretez rolul unui ofițer de poliție. Știu că fața mea este acum rotofeie”, dar a șters această postare un pic mai târziu.

Un reprezentant al echipei de producție a dramei a răspuns și el acestor comentarii, spunând: „Înainte de filmare, actorul a sugerat că ar trebui să fie mai rotofei pentru o mai mare potrivire cu personajul”, iar șeful echipei de producție a declarat: „Actorul Yoo Seung Ho s-a masivizat prin antrenamente la sală, pentru a-l portretiza pe detectivul Dong Baek conform webtoon-ului original. La întâlnirea preliminară de dinaintea filmărilor, el era îngrijorat de faptul că nu arată asemănător cu personajul său și a făcut chiar el propunerea de a mai lua în greutate, iar echipa de producție a fost de acord. Toți membrii echipei de producție îi suntem recunoscători pentru profesionalismul său ca actor”.

Au fost difuzate deja primele două episoade ale dramei „Memorist”, în care Yoo Seung Ho joacă alături de actrița Lee Se Young.Sursa: soompi.com