//Yook Sung Jae a anunțat că va pleca în armată luna aceasta

Yook Sung Jae a anunțat că va pleca în armată luna aceasta

Actorul și cântărețul Yook Sung Jae, membru al trupei BTOB, a anunțat că va pleca în armată în cursul acestei luni.

Ieri, 3 mai 2020, el a postat următoarea scrisoare pe contul său de Instagram:
„Bună ziua, sunt Sungjae.
În primul rând, mulțumesc foarte, foarte mult tuturor Melodies (fanii trupei BTOB) care mi-au sărbătorit ziua de naștere (pe 2 mai a împlinit 25 de ani)! (Am văzut toate postările de pe rețelele de socializare, reclamele și evenimentele!).
Nu știam cu să încep a vă spune asta, așa că m-am gândit mult timp. Dar, întrucât eram prea departe de orice gânduri sau îngrijorări profunde, am decis că cel mai corect este să vă spun cât mai curând posibil.
Veți fi foarte surprinși, dar m-am decis să mă înrolez în armată pe 11 mai!
Vor fi persoane surprinse de această veste neașteptată, precum și unii îngrijorați, dar cum până acum am primit atât de multă dragoste din partea fanilor Melodies, am încredere că voi fi iubit și mi se va ura să fiu fericit și sănătos, oriunde m-aș afla! Nu îmi fac griji! Voi putea pleca eliberat de gânduri.
Pentru că membrii trupei BTOB pleacă în continuu în armată, este inevitabil ca trupa să intre în hiatus (în inactivitate), dar cum Melodies ne așteaptă, voi avea puterea să mă gândesc că într-o bună zi ne vom reîntâlni. Nu a mai rămas prea mult timp, dar sigur voi comunica cu Melodies prin transmisiunile live și cum drama „Mystic Pop-Up Bar” va avea curând premiera, vă rog să aveți răbdare și să așteptați. Ziua în care trupa BTOB și Melodies se vor întâlni din nou va sosi curând!
Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut până acum și vă cer susținerea voastră continuă și pe viitor! Până în ziua în care mă voi întoarce cu o imagine și mai bună, sper să vă petreceți fiecare zi fiind fericiți și sănătoși.
De la Sungjae.”
O sursă din cadrul agenției trupei, Cube Entertainment, a confirmat că Yook Sung Jae va pleca în armată pe 11 mai a.c. ca și soldat activ, dar ora și locația înrolării nu vor fi anunțate public.

În 2018, liderul trupei BTOB, Eunkwang, a plecat în armată, fiind urmat la scurt timp de Chansub și Minhyuk, Eunkwang fiind deja lăsat la vatră de luna trecută, din cauza pandemiei de COVID-19.

Încă din luna martie, Sungjae s-a retras din emisiunea de divertisment „Master in the House”, el explicând atunci că a făcut acest lucru deoarece va pleca în armată.

Îi dorim și noi armată ușoară și să se întoarcă sănătos!Sursa: soompi.com