//Yoon Kye Sang și Seo Hyun Jin, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Yoon Kye Sang și Seo Hyun Jin, posibili parteneri într-o viitoare dramă

Cei doi actori ar putea forma un cuplu pe micile ecrane, într-o nouă viitoare dramă.

Astăzi, 13 noiembrie 2020, în media sud-coreeană a apărut informația că Yoon Kye Sang va deține rolul principal masculin în viitoarea dramă „You Are My Spring” („Tu ești primăvara mea”).Agentul actorului a confirmat faptul că acestuia i s-a oferit un rol în această dramă, dar a declarat că acum sunt la nivel de discuții și nu a fost decis nimic încă. Acesta a spus: „A primit o ofertă pentru „You Are My Spring”. Este unul din multele proiecte pe care momentan le analizează”.

Drama „You Are My Spring” este povestea a trei oameni care își trăiesc viața de adulți cu inima lor de când aveau șapte ani și care au un singur gând în minte. Și anume „mântuirea”.

Rolul principal feminin i-a fost oferit actriței Seo Hyun Jin, iar drama va fi regizată de către Jung Ji Hyun, creatorul dramelor de succes „Mr. Sunshine”, „Search: WWW” și „The King: Eternal Monarch”.
Actorului Yoon Kye Sang i s-a oferit rolul unui psihiatru, Joo Young Do, care ajută oamenii să își vindece rănile emoționale și să își regăsească voința de a trăi, cu toate că și el are propriile cicatrici pe suflet, pentru că nu a putut să-și salveze fratele mai mare și pe unul dintre părinții săi.

Drama „You Are My Spring” este prevăzută a avea premiera în prima jumătate a anului 2021.Sursa: soompi.com