//Yoon Kyun Sang și Lim Ji Yeon, parteneri într-o viitoare dramă plină de mister

Yoon Kyun Sang și Lim Ji Yeon, parteneri într-o viitoare dramă plină de mister

Cei doi actori au confirmat acceptul rolurilor oferite în viitorul thriller „The Mansion”.

Drama va fi un thriller misterios, acțiunea având loc într-un apartament programat pentru reconstrucție și va spune povestea căutării adevărului despre dispariția unei surori. Pe lângă suspiciunea asupra vecinilor care își ascund lăcomia în spatele unui aspect obișnuit, secretele se vor dezvălui gradual, oferind un puternic suspans și un sentiment de teamă livrat într-un mod realistic.Cu o echipă de producție formată din oameni profesioniști și faimoși în industria dramelor sud-coreene, există garanția unei drame de cea mai înaltă calitate.


Actrița Lim Ji Yeon va interpreta rolul Ji Na, o angajată a unui hotel, care încearcă să afle adevărul despre dispariția surorii ei. Deși pare că are o viață ușoară, Ji Na are un puternic complex de inferioritate. După dispariția surorii ei, ea se întoarce în casa familiei sale, cunoscută și sub numele de Rose Mansion (Conacul Trandafir), unde intră în situații neașteptate. Lim Ji Yeon va portretiza anxietatea, teama și tenacitatea personajului Ji Na în cele mai mici detalii, în căutarea adevărului, în timp ce este înconjurată de vecinii săi dubioși de la Conacul Trandafir, care devine un loc periculos.
Yoon Kyun Sang va interpreta rolul unui detectiv de crime violente, Min Soo, care va fi singurul care o crede pe Ji Na și o va ajuta să afle adevărul. Deși pare un om puternic și de încredere, Min Soo are un secret întunecat, despre care nu știe nimeni.Un reprezentant al echipei de producție a declarat: „Desfășurându-se într-un loc familiar tuturor, povestea va dezvălui cu franchețe lăcomia, secretele și minciunile ascunse în spatele a diverși oameni. Groaza realistică din viața obișnuită de zi cu zi va crea un suspans intens”.

Premiera dramei este prevăzută pentru prima jumătate a anului 2022 și va fi difuzată pe platforma de streaming online sud-coreean Tving.
Sursa: soompi.com