//Youngjae (GOT7) și Park Ji Min au lansat o piesă specială pentru o campanie împotriva sinuciderilor

Youngjae (GOT7) și Park Ji Min au lansat o piesă specială pentru o campanie împotriva sinuciderilor

Cei doi artiști și-au unit vocile pentru o cauză nobilă: lupta împotriva sinuciderilor în rândul tinerilor.

Astăzi, 8 noiembrie a.c., membrul trupei GOT7, Youngjae, și cantautoarea Park Ji Min au lansat o piesă specială pentru campania „Youth Suicide Prevention Campaign” (Campania împotriva sinuciderilor tinerilor), promovată de Fundația Life Insurance.Titlul melodiei este „I’m All Ears” („Te ascult”) și este adresată tuturor tinerilor care au nevoie de cineva care să le asculte problemele și greutățile prin care trec.

Pe viitor, și alți artiști se vor alătura acestei campanii, care își propune să încurajeze și să consoleze pe toți cei care, la un moment dat, trec prin clipe grele și se gândesc să își pună capăt zilelor.

Coreea de Sud se confruntă cu un imens val de sinucideri, în special în rândul tinerilor, fiind pe locul 10 în lume privind rata sinuciderilor. Ministerul Educației sud-coreean chiar a lansat o aplicație pentru smartphone care caută indicii ale unei eventuale tentative sau gânduri de sincidere, prin anumite cuvinte cheie, în conturile elevilor și studenților de pe toate rețelele de socializare, în speranța prevenirii acestor gesturi extreme.

Puteți asculta această frumoasă piesă mai jos:

Sursa: kstarlive.com