//Youtuber american a jignit trupa BTS, numindu-i „Trupă lesbiană pop” și pretinzând că au distrus show-ul American Music Awards

Youtuber american a jignit trupa BTS, numindu-i „Trupă lesbiană pop” și pretinzând că au distrus show-ul American Music Awards

Acest Youtuber american, Mark Dice, este pe cale să fie dat în judecatî pentru declarațiile sale rasiste și homofobe la adresa băieților din trupa BTS.
Mark Dice, autor a numeroase cărți cu teorii conspiraționiste, a postat numeroase comentarii malițioase și pline de ură pe Twitter, la adresa trupei BTS.

El i-a numit pe băieți „un nouă trupă de fete lesbiene”:

El a continuat cu alte remarci malițioase despre realizările acestora, dar fără nicio noimă sau logică, ci doar cu multă ură:
El a defăimat atât agenția Big Hit Entertainment, pe toți fanii trupei BTS, ARMY, dar și întreaga comunitate K-Pop, afirmând că „K-pop a afectat creierul a milioane de tineri. Trist.”.

Toate aceste comentarii mizere au făcut înconjurul lumii, în comunitatea K-Pop.
Ca răspuns la tweet-urile lui Mark Dice, fanii BTS au creat o petiție online pentru a-l putea da în judecată, numărul semnatarilor crescând de la o oră la alta.

Când Mark Dice a aflat de această petiție, a râs și i-a numit pe fanii BTS „Generația Z-Zombi”.

Înfuriați, fanii au cerut oficial companiei Big Hit Entertaimnment să îi intenteze acestuia un proces pentru defăimare.
Însă, genul persoanelor de tipul lui Mark Dice sunt foarte puțini, în schimb, o dată cu apariția băieților pe scena AMA 2017, numărul fanilor și a vedetelor americane care și-au arătat toată admirația și respectul față de idolii K-Pop este imens.
Așa că, nici BTS și nici ARMY nu ar trebui să dea atenție unui nimeni homofob și rasist, precum acest Youtuber, care moare de invidie că acești idoli K-Pop au făcut istorie și au strălucit pe una din cele mai importante scene muzicale din Statele Unite ale Americii!

Dacă remarcile mizere ale acestui report american v-au înfuriat și pe voi, puteți semna petiția online împotriva lui aici:

Sursa: koreaboo.com