//Zece cele mai fierbinți roluri principale masculine din dramele ultimilor zece ani

Zece cele mai fierbinți roluri principale masculine din dramele ultimilor zece ani

În ultimii zece ani, ne-am bucurat de multe drame bune, care ne-au încălzit sufletul.

Alegem să vizionăm o dramă în funcție de genul preferat al fiecăruia dintre noi, dar, mai mult ca sigur, actorul din rolul principal este, de cele mai multe ori, criteriul cel mai important al alegerii noastre.Vedeți mai jos cele mai fierbinți roluri principale masculine, care au făcut senzație și deliciul anului în care au fost lansate acele drame, din 2010 și până în 2019.

2010 – Kim Tak Gu din drama „Bread, Love and Dreams”

După interpretarea acestui rol, actorul Yoon Si Yoon și-a câștigat pentru totdeauna un nou alter ego, el fiind și acum identificat cu personajul său, Kim Tak Gu.

2011 – Kim Seung Yoo din drama „The Princess’ Man”

Un bărbat în hanbok are întotdeauna un aer regal și emană o vibrație aparte, iar actorul Park Shi Hoo este întruchiparea bărbatului prințesei.

2012 – Lee Hwon din drama „Moon Embracing The Sun”

Cât de mult îl iubim pe Kim Soo Hyun în roba lui regală aurie! Când a fost anunțat prima dată faptul că Kim Soo Hyun va interpreta rolul principal din această dramă, telespectatorii au fost ușor îngrijorați că acesta nu ar avea calitățile necesare să facă față acestui rol. Dar modul în care l-a interpretat pe Lee Hwon a șters imediat orice fel de îngrijorare și a cucerit inimile tuturor.2013 – Park Si On din drama „Good Doctor”

„Good Doctor” este o dramă foarte bună, iar modul în care actorul Joo Won l-a portretizat pe doctorul Park Si On, un bărbat care suferă de autism și de sindromul savantului, a făcut să merite pe deplin toate premiile pe care el și acestă dramă le-au obținut în 2013.

2014 – Ta Hwan în drama „Empress Ki”

Actorul Ji Chang Wook a reușit prin interpretarea sa să ducă telespectatorii într-o aventură a dragostei și urii. Modul său magnific de interpretare a tiranului împărat Ta Hwan te face să nu te poți hotărî dacă să-l iubești sau să-l urăști, dar sigur te face să-ți dorești ca această dramă să nu se termine niciodată.

2015 – Ji Sung Joon din drama „She Was Pretty”

Carismatic, tânăr, bogat, frumos și de succes, vice-editorul șef Ji Sung Joon, interpretat de actorul Park Seo Joon, sigur a rămas în inimile tuturor celor care au văzut această dramă.2016 – Yoo Shi Jin din drama „Descendants of the Sun”

Felul în care actorul Song Joong Ki a reușit să-l portretizeze pe chipeșul și curajosul căpitan Yoo Shi Jin, a făcut ca această dramă să devină una din cele mai de succes drame sud-coreene în întreaga lume.

2017 – Kim Shin din drama „Guardian: The Lonely and Great God” („Goblin”)

Cel mai mare hit al anului 2017 a fost, fără dar și poate, drama „Guardian: The Lonely and Great God”, cunoscută și sub titlul „Goblin”. Nu a existat nicio secundă în timpul acestei drame în care telespectatorii să nu-l iubească pe singuraticul goblin, interpretat de actorul Gong Yoo.

2018 – Eugene Choi din drama „Mr. Sunshine”

În anul 2018, actorul Lee Byung Hun a reușit să ne acapareze cu totul inimile prin personajul Căpitanului Eugene Choi, care a riscat totul, inclusiv propria sa viața, pentru doamna lui.

2019 – Hwang Yong Shik din drama „When the Camellia Blooms”

După ce s-a terminat de difuzat drama „When the Camellia Blooms”, cu toții am simțit nevoia disperată de a avea și noi în viața noastră un Hwang Yong Shik. Actorul Kang Ha Neul a reușit să portretizeze într-un mod perfect cel mai pur suflet al orașului Ongsan, de la care am învățat ce înseamnă dragostea adevărată.
Sursa: koreaboo.com