//Ziarul sud-coreean Chosun Ilbo a dezvăluit detalii despre serviciile prostituatelor de care a beneficiat Seungri la el acasă

Ziarul sud-coreean Chosun Ilbo a dezvăluit detalii despre serviciile prostituatelor de care a beneficiat Seungri la el acasă

Se pare că fostul director al Yuri Holdings (firma înființată de Seungri), Yoo In Suk, a recunoscut acuzațiile care i se aduc de către poliție.

Ieri, 23 mai 2019, acesta a fost interogat, el recunoscând că a solicitat serviciile a două prostituate pe 23 decembrie 2015, la apartamentul din Gangnam, Seul, al lui Seungri.Când Yoo In Suk a fost întrebat de către anchetatori care este motivul pentru care au recurs la serviciile prostituatelor, acesta a răspuns: „Urma să chemăm prostituate a doua zi, pentru niște oameni de afaceri japonezi, și am vrut să vedem cum sunt, așa că le-am chemat”.
În articol se spune că a fost interogată chiar și una din cele două prostituate prezente în apartamentul lui Seungri, aceasta declarând poliției: „Noi ne-am dus la adresa indicată de Madam, iar Seungri și Yoo I Suk erau acolo. După ce am fost alese de fiecare dintre ei, ne-am dus în camere separate”.

Pe 18 mai a.c., a apărut o știre în exclusivitate dată publicității de Channel A, prin care se relata faptul că Seungri, în timpul anchetei, a recunoscut faptul că a solicitat prostituate.

Seungri și Yoo In Suk mai sunt acuzați și de faptul că au plătit toate costurile de ședere a afaceriștilor japonezi la un hotel de cinci stele, timp de trei zile, începând cu 24 decembrie 2015 și au solicitat și timp de două zile servicii ale prostituatelor pentru aceștia.
S-ar părea că Seungri a cheltuit cu această ocazie aproximativ 30 de milioane de woni (25.200 de dolari), folosind cardul companiei YG Entertainment. Cele două femei care au fost chemate înainte acasă la Seungri fac parte dintr-un grup de zece prostituate care au fost aduse la hotel în acea perioadă.Poliția crede că Yoo In Suk a mai solicitat astfel de servicii de mult mai multe ori pentru Seungri. O sursă din poliție a declarat: „Pe vremea când Seungri deținea un apartament în Mapo, Seul, în 2015, se crede că Seungri avea relații sexuale cu prostituate chemate de Yoo In Suk”. O prostituată, care fusese în apartamentul din Mapo și anchetată acum de poliție, a declarat: „Nu știam cine m-a chemat, așa că am fost foarte surprinsă să îl văd pe Seungri acolo”.

Poliția își continuă ancheta cu cei doi în stare de libertate, întrucât Curtea nu a aprobat mandatul de arestare pentru cei doi.
Sursa: soompi.com